user_mobilelogo

banners sprankelend zijn 2000 x 800 px 3

Welkom!

Access Consciousness® is een andere kijk op het leven. Het is gebaseerd op het feit dat je niet fout bent. Dat je weet en dat bewustzijn je in staat stelt alles te veranderen. Het geeft je toegang tot de mogelijkheden die er zijn als je jezelf niet langer vastzet of gelooft dat je vastzit. Alle processen zijn erop gericht het bewustzijn te vergroten, blokkades op te ruimen en rust en ruimte te creëren in lichaam en geest. Als je totale vrijheid van keuze had, wat zou je dan creëren? 


Welke behandeling kan bijdragen aan jou?


Door de Access Bars® behandeling krijgt het hoofd de kans om overbodige gedachtes en spanningen los te laten. Door het aanraken van diverse punten (bars) op het hoofd wordt (on)bewuste spanning afgevoerd. Je voelt je lekkerder in je vel, waardoor je nog meer ruimte krijgt voor plezier en vreugde. Loopt de emmer (bijna) over, dan is de Bars een fijne manier om alles wat geen nut meer heeft uit de emmer te halen.

De Access Facelift® behandeling biedt ontspanning voor zowel het lichaam als de geest. Het zorgt voor een frissere en ontspannen uitstraling! De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes. 

Een Access Body Proces® behandeling kan, afhankelijk van het gekozen proces, bijdragen aan het ontdoen van pijnen en ongemak dat is overgenomen van anderen om de ander te begrijpen of na te doen, het terugdraaien van het celgeheugen na blessure en trauma en het versterken van het immuunsysteem.  

Wil je graag zelf deze behandelingen geven in je omgeving of praktijk?
Kijk dan bij classes voor meer informatie.

Let op: De Access Consciousness® behandelingen vallen niet onder logopedische zorg en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar!