A A A

Hanneke Bok
Logopedist en taalwetenschapper

In 2015 ben ik als logopedist afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Ik heb tijdens mijn stages ervaring opgedaan bij diverse logopediepraktijken en op scholen gericht op speciaal (basis)onderwijs. Na mijn afstuderen heb ik bij meerdere praktijken als logopedist gewerkt.

Mijn interesse voor spraak- en taalproblemen bij kinderen motiveerde me om de master Toegepaste Taalwetenschap richting Taalstoornissen te gaan volgen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Deze studie heb ik in 2017 succesvol afgerond. Ik ben naast logopedist ook taalwetenschapper. In de master Toegepaste Taalwetenschap stond het onderzoeken en behandelen van mondelinge en schriftelijke taalvaardigheden centraal bij eentalige en meertalige kinderen en bij kinderen met gehoorproblemen. Verder heb ik als aandachtsgebied oromyofunctionele therapie (OMFT). Elke hulpvraag is uniek en daarmee ook de behandeling. Het zien groeien van mensen op het gebied van communicatie en zelfvertrouwen maakt mij enthousiast!

U kunt mij als logopedist vinden in het Kwaliteitsregister Paramedici met het registratienummer 99913243691. Tevens ben ik lid van de Nederlandse Verening voor Logopedie en Foniatrie.