user_mobilelogosunset 5238044 1280

 

 

 

 

 

 

 verbinding met de aarde 3

 

 

 
 

 BMM 4

 

 

 

 

 

Access Body Process Class®

Alle hands-on body processen van Access Consiousness® zijn ontwikkeld om een betere relatie met je lichaam te creëren. Elk lichaam heeft het vermogen om zichzelf te genereren. De lichaamsprocessen kunnen daarbij ondersteunen op een manier die je wellicht nooit voor mogelijk hebt gehouden. Alle Access Body Process Classes® worden aangeboden in een halve dag/avond of een hele dag.

Wie kunnen deze processen leren? Iedereen met interesse in deze magische processen is welkom. Na het volgen van de class mag je het proces geven aan anderen en gebruiken in je eigen praktijk!

Investering

1 Body Proces (halve dag) 70 euro
2 Body Processen (hele dag) 120 euro

Datum
Zit jouw datum of gewenste Body Process er niet bij? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor de mogelijkheden.Verbondenheid met de aarde

Dit lichaamsproces draagt bij aan het herstellen en versterken van jouw verbinding met de aarde en jouw lichaam. Het is een aardend proces en werkt zeer ontspannend. Het helpt je krachtig te voelen en aanwezig te zijn met je lichaam en je leven. We lijken bereid om bij te dragen aan de aarde. Wat als we de aarde aan ons zouden laten bijdragen? MTVSS

Eén van de meest krachtige Access Body Processen is MTVSS en richt zich op het opheffen van bijna alle manieren waarop het lichaam niet goed functioneert. Het is een proces dat het immuunsysteem activeert en bevorderd. Daarnaast kan je het toepassen op individuele organen, bij blessures, hormonale klachten, spijsverteringsklachten en tijdens het bewegen. Welke bijdrage mag dit proces zijn voor jouw lichaam?
BMM

Het lichaamsproces om terug te komen bij jouw energie en jouw keuze. Wat wil jij creëren? Jij en je lichaam hebben het vermogen zich aan te passen aan anderen en de energieën om je heen. Vaak gebeurt dit doordat je de ander wilt begrijpen vanuit het standpunt waaruit zij functioneren. Zodra je dit doet, kopieer je (onbewust) hun standpunten, pijnen en realiteit. Met dit lichaamsproces maak je de standpunten die je van anderen hebt gekopieerd en de effecten daarvan ongedaan. Ben jij er klaar voor om jouw leven te gaan leven?


Anafylactische schock en kwadratering van laxatie

Dit proces kan worden gebruikt op overwerkte of uitgeputte spieren of het nu gaat om sporten, beweging of algemene vermoeidheid.