user_mobilelogo

Problemen met concentreren, onrust, stress, angst(en), trauma, frustraties, burn-out
(over)gevoeligheid, op school/werk kost alles energie of wil je nog meer plezier en ontspanning...


Welke behandeling kan voor jou een bijdrage zijn?

Door de Access Bars® behandeling krijgt het hoofd de kans om overbodige gedachtes en spanningen los te laten. Door het aanraken van diverse punten (bars) op het hoofd wordt (on)bewuste spanning afgevoerd. Je voelt je lekkerder in je vel, waardoor je nog meer ruimte krijgt voor plezier en vreugde. Loopt de emmer (bijna) over, dan is de Bars een fijne manier om alles wat geen nut meer heeft uit de emmer te halen.

De Access Facelift® behandeling biedt ontspanning voor zowel het lichaam als de geest. Het zorgt voor een frissere en ontspannen uitstraling! De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes. 

Een Access Body Proces® behandeling kan, afhankelijk van het gekozen proces, bijdragen aan het ontdoen van pijnen en ongemak dat is overgenomen van anderen om de ander te begrijpen of na te doen, het terugdraaien van het celgeheugen na blessure en traume en het versterken van het immuunsysteem. 


Ik zet mij graag in om kinderen en volwassenen (weer) te laten sprankelen!