A A A

Access Bars®

In een tijd waar alles draait om stress, haast en zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust in hun hoofd. Access Bars® is een energetisch lichaamsproces voor iedereen, zowel kinderen als volwassenen, die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.

Wat is Access Bars®?
De bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan “ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben het niet waard om”, “dat kan ik toch niet” of “dat is niet voor mij weggelegd”. Door deze punten, in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Het is alsof je een virusscanner door je brein haalt, maar je harde schijf wordt niet compleet geformatteerd. Wat jou past, mag blijven, wat je niet meer nodig hebt, mag gaan. Het effect is dat je meer gemak en plezier ervaart en dat je makkelijker in contact bent met jezelf.

Wanneer Access Bars®?              
Ben je altijd druk in je hoofd?
- Vind je het lastig om te ontspannen?
- Wil je graag alles goed doen?
- Ervaar je (examen)stress?
- Vind je het lastig om je te concentreren?
- Heb je de neiging om te focussen op wat er nog niet goed gaat
- Slaap je slecht?

De behandeling
Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massagetafel. Aan het begin raak ik kort je voeten en handen aan. Daarna worden de verschillende barspunten op het hoofd aangeraakt. Access Bars® is geen langdurige therapievorm. Je kunt zelf bepalen of je een behandeling herhaalt of niet.

Investering
± 45 minuten tot 15 jaar       €35,-
± 70 minuten vanaf 16 jaar  €80,-


Alle prijzen zijn inclusief BTW. Het is niet mogelijk om te pinnen.
Gelieve contant te betalen bij de behandeling of het bedrag vooraf over te maken. 

Afspraak maken
Maak hier uw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Welke bijdrage zou het runnen van de bars voor jouw leven zijn?

Let op: De Access Bars® behandeling valt niet onder logopedische zorg en wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar!